2 pensaments sobre “Revolta (Avui)

 1. Perdoneu la meva insistència. Crec que ho he de dir.

  Recordo que en un llibre de l’Obra Completa de Josep Pla hi deia que el drama de les dretes és la infatuació i l’estupidesa (no devien ser aquestes, les paraules, però em sembla que el sentit venia a ser aquest), i que el drama de les esquerres és la ignorància i la impotència.

  Recordo també que l’Alexandre Deulofeu, l’autor de la Matemàtica de la Història, deia que, dins la societat, a grans trets, les dretes representen l’egoisme i les esquerres l’enveja.

  Davant del drama d’aquesta divisió del cos social en dretes i esquerres, el meu pensament és que cal que cadascú miri de relativitzar la seva visió social intentant d’entendre i assumir en la mesura del possible la dels altres.

  Per a aconseguir això, cal, evidentment, adonar-se que tots som necessaris, i que els valors i les virtuts d’uns i altres són complementaris.

  Amb aquest pensament, podrem arribar a estimar i fins a admirar les virtuts dels altres i, en conseqüència, a escoltar-los, respectar-los i col.laborar-hi lleialment.

  A aquest drama, no hi veig altra sortida.

 2. No fotis que encara ets del que pensen que els de la CUP poden canviar algunes coses a aquest país, va home va no fotis. Colla de peluts que ens volen imposar la seva pretesa superioritat moral esquerranota. Com a detectiu privat he fet alguns temes d´ocupes i tots al final s´han deixat comprar per quatre duros, i seva ideologia se´n va a norris en un plis plas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s