6 pensaments sobre “La creu de la política (Catalunya Oberta)

 1. Ens falta cohesió com a país. No volem ser patriotes i quan ho intentem (10 J) els polítics no estan a l’alçada que els reclamem.

  No, Pa Negre no es solament emocional i emocionant. Darrere de cada gest i ha política. No en và Aristòtil va dir que l’home era un animal polític. Tot es pot llegir en aquesta clau.
  Un bon article, senyor Vila.

 2. Hi ha escriptors que fotografien. D’altres aconsegueixen radiografiar. Això de l’Enric Vila, però, és ressonància magnètica nuclear, i de la bona. Felicitats una vegada més, Enric.

 3. Cony senyor Vila,

  Vostè treu suc i del bo, d’on altres no en treurien ni una gota. Vaig veure la pel.licula i vaig sentir, sense poder-ho explicar, tot el que vostè explica tan bé i clarament. I “l’estirabot” final comparant les imatges de la Camacho i de la Marta Rovira no es cap tonteria: crec que il.lustra molt bé simbolicament tot el que vostè diu en l’article.
  Com diu en Xavier Escura, voste provoca ressonàncies magnètiques nuclears.

  Que passi un molt bon dia.

 4. Marta Rovira, mosqueta morta. Es veu que vostè no es pot estar de faltar al respecte a algú. I què collons sap de la Marta Rovira? Potser resulta que els té més ben posats que vostè. El fet de posar-se al davant d’un partit com ERC ja demostra el seu coratge. I vostè què ha fet fins ara? Escrivint quatre coses ja es deu pensar que qui sap què. Vostè està pagat de si mateix, Sr. Vila. I li sobre ego. Potser algun dia, quan es faci més vell, se n’anadonarà.

  • Pere, la Marta Rovira té una imatge, que jo no m’he inventat. M’és igual si la senyora Rovia és o no una mosqueta morta, això ja ho veurem. Jo parlo de la imatge que transmet. Si no es pot parlar de la imatge que transmet un polític pleguem, etc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s