When a man loves a woman

Quan un home sent la necessitat de penetrar una dona és perquè la vol corregir moralment. Quan una dona frisa per obrir-se de cames davant d’un home és perquè creu que, deixant-se introduir el seu noble atribut, anirà per bon camí. Quan la immoralitat d’una dona clama el cel, el desig de l’home s’accentua fins a voler endosar-li l’òrgan corrector pel cul; així mateix, quan la dona pren consciència de la seva part malvada i per uns moments -moments sempre curts, perquè la introspecció no és el fort de les dones- sent la fiblada del sentiment de culpa es posa tant calenta que demana ser sodomitzada, sigui obertament o de maneres més subtils.

Encara que faci riure, la lògica que lliga homes i dones és tan simple com això. Quan una dona és moralment superior al seu home, el desig sexual del mascle s’apaga com una flama sense oxigen. Quan un home santifica la seva dona i la posa en un altar,  immediatament deixa de tirar-se-la, cosa que no exclou que se’n pugui tirar d’altres de més baixa condició. Mireu què passa amb la dona que es creu moralment superior al gènere masculí en bloc: es torna inaccessible i freda com un màrmol i tan se val que estigui bona, al final no se la vol tirar ningú .

Amb els homes passa a la inversa: com més sentit de la justícia té un home, més fogosa és la seva vida sexual. Un home covard  folla poc o, si és luxuriós, agafa gustos sexuals peculiars que val més no comentar per no provocar escàndols. Quan un home perd l’esperança en el gènere femení es revenja de la humanitat enredant verges i garses vanitoses i així es pot consolar pensant que les dones són totes unes putes de naixement i que no tenen salvació -és la figura del Dom Joan, que probablement era homosexual i no ho volia reconèixer. Per la mateixa regla de tres, quan una dona perd l’esperança de ser corregida es venja de la humanitat fornicant amb tots els salsitxots que troba o fent anar de corcoll un home compassiu. Això depèn del seu físic i la seva intel·ligència i del temps que trigui a trobar-se, pel camí, un mal parit que la posi a lloc.

I aquest és el pa que s’hi dóna, en la relació home-dona. Si he ofès algú que pensi que el sistema no me l’he inventat jo.

P.D. I ja que hi som, perquè no sigui dit que no matiso, vull afegir una excepció, que és la que conformen la dona mística i l’home místic. L’home místic i la dona mística es necessiten l’un a l’altre com el peix al mar i el foc a l’aire, però com que tots dos estan curulls d’espiritualitat cal que s’ho prenguin amb calma, perquè el calze del seu amor no vessi i faci un escampall. La dona mística té un clítoris finíssim i unes neurones rapidíssimes amb les quals no sap què fer, i l’únic que pot resoldre les contradiccions que la turmenten és l’home místic, a través del qual aprèn a distintingir el talent de la vanitat i a conciliar el cos amb l’esperit. L’home místic és un geni però no ho sap, i per descobrir-ho necessita rebre pals, que no es pot dir que li facin gaire mal perquè, en el fons, són pel seu bé.

Anuncis

9 pensaments sobre “When a man loves a woman

  1. Quina calor xafogosa que deu fer per Barcelona! Fins i tot les idees més sòlides apareixen liquades. Hi he trobat a faltar la mamada, xuclada, xumada. Quan la fa una dona a un home què necessita? i quan la fa un home a una dona? M’he de considerar simplement un marranot?

  2. El Sostres va escriure un article a El Mundo sobre la peli Prety Women que venia a dir el mateix. I després de pensar-hi una mica em sembla que l’argument és del tot encertat. Jo no hagués arribat a descobrir-ho per mi mateix…saludus

  3. Això es podria qualificar de teoria “peregrina” -en tinc un tag de pròpies- però matisacions apart té molt de cert, com també -no sé si erro- de visió “conservadora”: la dona que val es fa respectar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s