Els tutors (Rac 1)

M’agradaria saber de què van parlar Zapatero i els líders sindicals en la pantomima de reunió que van tenir ahir a la Moncloa. Si no fos que cal guardar les formes, més valdria que els sindicats anessin a demanar hora a la Casa Blanca o a la magnífica oficina que la Cancellera Merkel té a Berlín, a peu de carrer, perquè els alemanys la puguin veure treballar. Zapatero ja no és ningú. Si mai va tenir una política fa temps que se li va acabar el marge per aplicar-la. Si mai ha tingut autoritat, fa temps que l’ha balafiada tota. Zapatero recorda aquests hereus escampa que si no acaben arruïnats -sota un pont-, és perquè algú ha tingut la bona idea de prendre’ls el control del patrimoni familiar i donar-lo a un tutor. Parlar amb un home sense criteri ni paraula ni memòria, que només sap donar peixet i fugir de la realitat per evitar els conflictes i no afrontar els problemes, és com parlar amb una paret. Els sindicats han acusat Zapatero de trencar els pactes i el president els ha respost que respecta la seva opinió, heus aquí resumida la història d’Espanya dels segles XIX i XX. Quan no hi ha prou intel·ligència i amor per donar consistència a un país, es passa del jocfloralisme polític als tancs, i dels tancs al jocfloralisme polític, sense solució de continuitat. Celebrem que, amb la globalització, a Espanya li han sortit uns quants tutors.

Anuncis

4 pensaments sobre “Els tutors (Rac 1)

  1. Si la llei del pèndol hispànica ens fa anar dels tancs al jocfloralisme i viceversa… nem ben arreglats.

    Certament, i en contra del que diuen alguns “patriotes ferits” jo també celebro que aquest país tingui tutors.

  2. “I bé: a la mateixa redacció de La Razón, el Víctor m’ha posat el vídeo d’una trobada entre Dalí i Pujols a la Torre de les Hores. Pujols ja és vellet i està malalt, però parla pels descosits, […]

    És possible trobar aquest vídeo?

  3. Visca la GLOBALITZACIÓN i les economies obertes que no permeten (i menys que ho permetran) que ens pregn el pèl. Ningu regala duros a cuatre pesetes!

    Abraçades!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s