Il·luminats (Rac 1)

Em fa molta gràcia que Iniciativa es mantingui a les enquestes tot i les bufetades que està rebent de tot arreu. Ja vaig dir que convertir-la en el cap de turc dels problemes que té el país a la llarga serà contraproduent. En l’entrevista que Jordi Basté va fer a Saura ahir al matí ja va quedar clar que els dirigents del partit són senyors molt segurs de les seves opinions. El comunisme ja ho té això; forja caràcters impassibles, aquesta mena de polls ressucitats insensibles al dubte i a les reaccions del món que tenen al davant. Atacar Iniciativa, buscar-los les pessigolles amb la gestió, és massa fàcil i, precisament per això, és contraproduent. Els problemes que ha generat la nevada no tenen a veure amb la gestió, sinó amb problemes de fons que no es volen afrontar. Iniciativa desapareixerà quan aquest país es faci gran, quan es comenci a fer un discurs de poder, quan algun govern estigui disposat a atacar, per exemple, el monopoli de les empreses privatitzades per l’estat, com s’ha fet, timidament, amb Spanair. Mentrestant, convertir Iniciativa en l’ase dels cops, fugir d’estudi ressaltant els seus errors, augmentarà la insatisfacció general amb els polítics, però no pas la dels votants d’Iniciativa, que són gent monolíticament satisfeta, que han vist la llum del galliner i l’han confós amb la de Déu.

Anuncis

7 pensaments sobre “Il·luminats (Rac 1)

 1. Tot això que dius del comunisme és perfectament aplicable a qualsevol altra religió o creença.
  Tens tota la raó en què no serveix de res i fins i tot és contraproduent atacar-los, però això és aplicable a tots els grups, surt el reflex sectari o corporativista en defensa contra l’agressió exterior, un bon exemple és l’església catòlica, com més l’han atacada més forta s’ha fet.

 2. “Iniciativa desapareixerà quan aquest país es faci gran, quan es comenci a fer un discurs de poder”

  Crec que t’equivoques. Més que una ideología, el que manté avui el post-comunisme es una estètica, arrelada a una certa capa social, generació rera generació.
  Quan aquí es faci política i no baralles per l’entrepà al pati de collegi, tots els -ismes, i aquí hi fico també troskistes, anarquistes, continuaràn existint i votant les Iniciatives o el que surti perque no poden votar una altra cosa.

 3. spanair és un tímid atac a les empresa privatitzades per l’estat?.
  cada dia ets més ruc, jaimito.

  spanair és el pitjor del comunisme universal, cap d’allò que en fan taps.
  és deixar capitalitzar el guanys als anteriors propietaris privats,
  i comprar-la l’estat(et) per socialitzar les actuals pèrdues amb els nostres diners.
  [Gràcies per donar la seva opinió]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s