Al·là és gran!

http://www.elmundo.es/elmundo/2009/11/18/barcelona/1258528965.html

Anuncis

9 pensaments sobre “Al·là és gran!

  1. Al·là és gran i l’alcalde de Torelló, també.

    Quina enveja que em fan aquests d’Osona. I amb el López Tena treballant a sac, segur que les consultes a la comarca seran un èxit.

  2. Lògica actitud: els migrants ja hem fet almenys un exercici d’independència política.
    Segurament Fromm té tota la raó, i als catalans els fa por la llibertat. Ser liberal és la postura més difícil que hi ha. La més fàcil és declarar-se’n i fer tot el contrari. No voldria ser excessivament dura amb el català mitjà, ja que aquest esport declaratiu també el practiquen des del Zapatero fins a “l’empresariado catalán” (cfr. Xavier Roig). La diferència és que només els darrers en treuen profit d’aquesta incoherència.

  3. Potser aquesta és, simbolicament parlant, una de les millors noticies en relacio a les consultes independentistes del 13 de desembre proper. Que sigui per conviccio (vivim i mengem a Catalunya) o per estrategia social (votant si serem més catalans), el fet és que la implicacio d’immigrants no espanyols en la lluita per la independencia no tan sols és bona, sino fins i tot capdal (tan demograficament els necessitem, simbolicament contribuiran a trencar tan el mite de l’immigrant espanyolitant com del catalanisme de carto pedra). Si Al.la es gran i Catalunya Déu n’hi do…

  4. I què esperem per acceptar la invitació a fer les consultes a una mesquita? L’impacte mediàtic seria formidable, i també la visualització que la independència també interessa als darrers nouvinguts. Amb ells guanyar una consulta seria molt més fàcil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s